Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - amur
Потребителско име:amur
Име:Господин Amur Amur
Статус:потребител / активен
Възраст:40 години
Регистриран на:15.09.15, 21:33 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:4
Последна промяна:15.09.15, 21:34 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Аз поне нещо казвам, пък ти - нищо! И не ме разсмивай с клишета за първите седем...

Цирк... Недорасла работа...На ти си куклите, дай си ми парцалите..Кой е по по най... А бе, не вие ли е срам, се питам?! Общината да спре да работи, щото двама пикльовци не знаят какво правят на тия постове! Ма това поведение на ръководител, на когото разчитаме да управлява Общината ли е?! Разсърдил се бил, че не го зачели... Виж ти! Не че Председателят е по-читав... Срам и резил...Ей, дечковци, не сте там да си мерите пишките, а да работите в ползу роду!

Успех! Дано оправдаят очакванията на града! Ами туй моме с порно роклето с женски глави немА ли кой да го посъветва, че това е неподходящ тоалет. Даже малко е малко притеснително, че от някой така облечен нещо ще зависи...

amur, 15.09.2015, 21:46:10 (преди 5 години)
Ботевград / Botevgrad.com спира анонимните коментари
Ми, регистрирах се...какво толкова сложно. Малко на проклетия го направих. Аз съм от тези, които влизат да се забавляват с коментарите. Глупавите статии чета понякога от куриоз. И рядко си доставям душевна чекия да коментирам. То сред тази аудитория е много забавно. Барабар със собственици и служители... Смятам, че е много страшно някой да си повярва, да се самозабрави и да не може да се погледне отстрани. Също така разбирам мотивите да се забранят анонимните коментари преди изобрите и непосредствено след публикуване на смешната изцепка, заприличала на някой високоинтелектуален на хумор, подобие на статия за регистирането на онази абревиатура. Ех, че забавно...Никога редките ми коментари не са били нецензурни, затова ще продължа да коментирам съвсем по правилата, когато нещо ми харесва или не.