Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - comandos
Потребителско име:comandos
Име:Господин vasil vasilev
Статус:потребител / активен
Възраст:50 години
Регистриран на:21.10.15, 10:44 (преди 8 години)
Брой коментари в Новини:13
Последна промяна:21.10.15, 10:52 (преди 8 години)


Последните коментари в новини:


Разкажете фарса как Мартин Тинчев -лихваря ходи и лъже хората по селата,че е някакъв ""ащитник"" на гората,а в същото време изнудва Барези най- голямият бандит в дървената мафия за пари,за избори.Тениските във Врачеш им е платил,та цял Врачеш се смее на този дребничкия...

Линкове от лъжци и клеветници не четем г-н Цанов,я по добре разкажи как си ходил до Никас да просиш пари за избори-безсрамнико.Как си поел ангажимента да приемеш софийския боклук,та именно и затова те издигнаха за кмет.Как не те е срам бе.

comandos, 21.10.2015, 17:45:26 (преди 8 години)
Етрополе / Генералът, световните мъже и Етрополе
Вече на всички е ясно,че ПП АБВ е основана тайно от другарите Първанов,агент Гоце,Бойко,Буда и Валентин Златев.Целта е да трошат гласове от БСП и да вкарват тази партийка в парламента да крепи Бойко.Долно предателство.

comandos, 21.10.2015, 16:48:41 (преди 8 години)
Етрополе / Генералът, световните мъже и Етрополе
Повече от ясно е,че Бойко Борисов подкрепя Генералът и Георги Цветанов Георгиев-кмета,а Цветанов е зад Цанко Цанов и онази фуста измислена в Етрополе.Между Бойко и Цветанов войната е жестока.Цветанов държи Борисов с компромати и сам си командва ПП ГЕРБ,всичко друго е театър.

Carlson,вече знаеш за кого става въпрос! Много щастлив Много щастлив Много щастлив