Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - kaspurcho
Потребителско име:kaspurcho
Име:Господин каспърчо каспърчо
Статус:потребител / активен
Възраст:1 години
Регистриран на:16.10.15, 01:03 (преди 9 години)
Брой коментари в Новини:62
Последна промяна:02.11.15, 12:25 (преди 9 години)


Последните коментари в новини:


Гавалюгов предлага безплатен интернет на младите хора,за да гласуват за него.Той е следващия след отпадналият Цанко Цанов,който иска да ни натрапва софийския боклук.

Георгиев е истинският,защото е сам срещу цялата тази мафия,която е застанала зад Гавалюгов.Включително и Павлин Марков,който някога е лежал в затвора.

Ех,вижда му се края на тази неземна простотия.Това,че си публикувате статията точно във вашият сайт неозначава,че това не сте ВИЕ. Шокиран

kaspurcho, 25.10.2015, 00:40:29 (преди 9 години)
Ботевград / botevgrad.com ви призовава да гласувате
Георги Георгиев е единственият достоен кандидат,макар това да не се харесва на неговите опоненти,които по всякакъв начин се опитват да го засипват с лъжи и клевети.Факт е,че този човек успя да напълни зала Арена Ботевград на своето мероприятие,показа,че има огромна подкрепа за него.Това е и доказателство,че той е достоен управленец и строител.

kaspurcho, 25.10.2015, 00:33:00 (преди 9 години)
Ботевград / botevgrad.com ви призовава да гласувате
Всички намразиха Цанко Цанов заради неговата недостойна постъпка,като единствен от всички кандидати само той прие поръчението да се докарва софийският боклук тук за да ни обгъзява и трови.Същия този човек е в комбина с Павлин Марков,който на времето е лежал в затвора за финансови престъпления,и който преди време прегази пиян невинен човек на пика,който загина!!!!!Жалко падение.