Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - vanautu
Потребителско име:vanautu
Име:Госпожица Mara Minowa
Статус:потребител / активен
Възраст:37 години
Регистриран на:15.09.15, 15:17 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:277
Последна промяна:17.09.15, 22:04 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


vanautu, 03.01.2016, 16:17:12 (преди 5 години)
Интересно / Гери-Никол се превърна в жива Барби
Такива деца раждат красивите Трудовчанки.
Детето е умно,красиво,талантливо и непорочно.От няколко години придружава баща си в бизнес пътуванията му в чужбина и му превежда.За крехката си възраст е спечелила толкова пари,колкото някои не могат да изкарат за два живота.Има вече няколко милиона гледания.
Прицелила се е високо в шоубизнеса и го прави със замах и според световните стандарти.За разлика от много наши "звезди",може и да пее.Обичам я.

Похвално и препоръчително е участието в трансгранични проекти,където не се изисква съфинансиране/тя Общината май не може и да си позволи други/.Още повече,че те не са много,а и са на изчерпване.Защото парите по финансовия "прозорец"-2020 почти свършиха.Не бива да се изпуска всяка възможност.
Мен ме тревожи друго.Навсякъде,където съм бил/живял и работил/,Общинските съвети и настоятелства,обсъждат местните постъпления от данъци и такси.А те са трагични.Вероятно биха могли да се удвоят.И това е задължително.При не приет бюджет/няма такъв във финансовия мир/.Рано или късно ще го приемат с корекции,кредитния рейтинг на Общината клони към нула и ролята на местните постъпления е жизнено важна.

НЯМА държава постигнала просперитет с подаяния.

Здраве,късмет и успех Кмете.От Вашия успех зависи благосъстоянието на всички ни.
Честита Коледа.Весела Нова година и здраве на всички.

Уважаеми Веселин,
На Кенеди се приписват много неща,но един израз ме впечатли.
"Любовта към Америка започва от мен".
Дали бихме могли да заменим Америка,с България.
Друг негов/действителен/ израз е: "Не е важно какво прави Америка за мен,важно е какво правя за нея".
Вярно е,че България е малка,бедна и крадлива,но е най-хубавата страна в света и е Родина.И само от нас зависи каква ще бъде.

За първи път ме тревожи отрицателен вот.Това не е срещу мен,или Кмета,каквито и да сме.Това е вот срещу Държавността.Трябва ли всички да живеят дълго извън Родината си,за да я заобичат.
Мнозина знаят за референдумите в Швейцария.По-малко,че такива има и в Англия.И изглежда никой,че за да участваш в референдум и в двете страни ТРЯБВА да си си платил данъците.