Водачът на националния волейболен отбор на България на Олимпийските игри Любо Ганев говори в ефира на Дарик за предстоящото на родния тим в Лондон.

"Надяваме се да покажем това, което момчетата са тренирали. Няма отбор, който да не можем да победим, стига да играем, както можем", заяви Ганев преди утрешния ни мач с Полша. "Ние още не правим сметки, играем мач за мач, играем концентрирано срещу всеки отбор, независимо дали е по-слаб на хартия".

"Момчетата са напълно здрави, тренират пълноценно, концентрирани са. Знаят, че ги чакат много тежки мачове. Надявам се утре да покажем добра игра", обясни още легендата. "Искам да благодаря на българите, които бяха в залата, имаше много знамена".

"Гледахме останалите отбори, поляците играха много силно, но не ни притеснява нищо. Ако играем, както можем, може да сме равностойни", добави той.

Ганев разкри, че точно преди интервюто си за Спортно шоу Гонг е изпратил покани за приятелките на Цветан Соколов и Теодор Тодоров да присъстват на двубоите. "Веднъж сме на Олимпиада, няма как да не са тук, да не направим всичко възможно да бъдат и те тук. Аз съм сигурен, че момчетата пред приятелките си, ще играят още по-добре", обясни бившият волейболист и категорично отмени забраните за секс: "Сексът е забранен само по време на мачовете".