На 15 и 16 декември се проведе традиционният коледен турнир по олимпийско таекуондо за деца и кадети. От "Сунг-ри Атлантик" участие взеха /при децата/ Митко Стойнов до 27 кг. (I гр.), Иван Симеонов до 27 кг. (II гр.), Владимир Николов до 33 кг., Кристиян Златев при най-тежките деца и при кадетите до 53 кг. - Георги Стоянов.

С второ поредно злато след "Купа България" се окичи най-младият представител на клуба - 8 годишният Митко Стойнов. На финала Митко се наложи с явно превъзходство (+12 точки). Със сребро остана 9 годишният Иван Симеонов. Ванчо се бори мъжки на финала, но отстъпи на представителя на старозагорския "Тракиец". За Владимир Николов остана бронз в кат. до 33 кг. На Кристияна Златев не му достигна опит и отпадна в първия кръг. При кадетите Георги Стоянов завоюва златото в новата за него, по-висока категория - до 53 кг. Така състезателната 2012 г. приключи за ботевградските състезатели.

Звездата на българското таекуондо Владимир Далаклиев ще участва в церемонията по награждаване на "Спортист на годината на България" на 20.12.2012 г. Той ще бъде представен от организаторите на церемонията "Нове Холдинг" и "Еврофутбол", които са изключително впечатлени от неговите състезателни прояви през годината. Да припомном, че Влади стана Европейски шампион в Атина, спечели най-силния турнир в света в Германия, стана шампион на турнирите от най-висок клас "А" в Сърбия и Хърватска и спостигна второ място на турнира от клас "А" в Белгия.