Утре - събота, 4 февруари в Ботевград ще има 4 баскетболни срещи от първенствата на България. Една от тях - между мъжките отбори на Балкан и Спартак Плевен, ще бъде от 18 часа в Арена Ботевград. Останалите три са в старата зала "Георги Христов".


Мъжете на Балкан ще търсят победа срещу Спартак, за да могат да останат сред първите 4 отбора след края на втория етап на размененото гостуване преди жребия за Купата, който ще бъде на 13 февруари. До този момент Балкан е на трето място с 9 победи и 5 загуби, колкото има и четвъртият Берое, но с предимство на Балкан в прекия двубой. Балансът на Спартак е 6 победи и 8 поражения.


От 13.00 ч. в зала "Георги Христов" девойките на Балкан ще посрещнат "Левски" в мач от първенството на А група жени. Воденият от Стефка Славова тим е начело в класирането с 10 победи и 1 загуба.


Преди тази среща - от 11.00 ч., юношите на Балкан с треньор Венцислав Стоев ще бъдат домакини на правешкия Академик София в среща от първенството на А група Запад.


 А след срещата на жените  - от 14.45 ч. момчетата на Балкан до 14 години с треньор Виктория Маринова ще бъдат домакини на столичния Шампион 2006 в мач от първенството на А група - Запад.