Децата от ДГ „Синчец“ - Ботевград, донесоха коледния дух в Областната администрация на Софийска област.


По покана на областния управител Илиан Тодоров и със съдействието на Сдружение „Дива земя“, те украсиха коледното дърво на администрацията с играчки, ръчно изработени от децата от детските градини в Ботевград. С голям ентусиазъм малчуганите закичиха цветните топки на елхата. Най-вълнуващ беше моментът на запалване на светлините на дървото.


За да им благодари за топлината, която внесоха в администрацията, за старанието, с което те и връстниците им от града са изработили играчките, и да им пожелае весело посрещане на Коледа и Нова година, областният управител подари лакомства на децата. Илиан Тодоров им пожела да бъдат здрави и щастливи, да имат безгрижно детство, но да бъдат и послушни, за да получат много подаръци за предстоящите празници.


Към украсяването на елхата се присъединиха ръководството и служителите на Областната администрация, както и председателят на сдружение „Дива земя“ – Ваня Ламбева, които с усмивка асистираха на развълнуваните мъници от група „Пчеличка“ при ДГ „Синчец“ - Ботевград.