Либерото на националния отбор и ЦСКА Теодор Салпаров ще бъде гост този петък във „Вечерното шоу на Азис". Няколко дни след като се подложи на операция на менискуса, леко накуцващ, Салпаров не пропусна да покаже на водещия техники с топката.

На снимките на предаването волейболистът увери феновете си, че след месец се връща отново в залата. Салпаров обясни на Катето и Васко каква е ролята на либерото в отбора и защо всеки път е с различни фланелки

„Когато се паля и горя в играта, показвам максимума от възможностите си, а когато съм по-сдържан - правя фалове", сподели спортистът, който винаги се старае да е емоционален в мача и да потупва колегите си.

В предаването Салпаров говори за приятелските си отношения с Матей Казийски и за странния навик на волейболистите да се потупват по дупетата след отбелязана точка. „Щом не се дърпа, като го поплясквам, значи му харесва", шегува се волейболистът за своя съотборник.

„Три години бях в Русия, това е най-платената държава, където волейболистите получават много големи заплати, две-три нива над всички европейски държави.", обясни най-дборото либеро у нас, като допълни, че двамата с Казийски там са получавали по 15-20 хиляди лева на месец.

Втори гости в петък вечер при Азис ще бъдат вечно Дони и Нети. Разговорът с тях ще се завърти около двата реалити формата „Dancing stars" и „Music Idol 3". Водещият ще изненада Дони с част от личния му дневник, воден от самия него преди 17 години. Така зрителите ще разберат какво е правил бившият вокалист на „Атлас" на 24 септември 1991 г.