Отношенията между новите собственици на ЦСКА и Александър Томов са се нажежили до краен предел днес преди обяд, когато е станало ясно, че общата сума за задълженията на футболния клуб е нараснала. Това съобщили за БЛИЦ източници както от "Кралете на боклука", така и от Борисовата градина.

Лупи е бил привикан преди около час и половина от единия от шефовете на "Титан АС" Иво Иванов, който получил информация, че дълговете на ЦСКА се увеличават с нови 3 милиона лева. БЛИЦ не успя да научи кой е човекът, очакващ да получи тлъстата сума.

Според сигурни източници общият брой на "червените" задължения поне към днешна дата са точно 25 милиона лева. А никой не знае дали в следващите дни няма да изскочат още неприятни новини.

Иво Иванов бил бесен и след като привикал Томов в офиса си, започнал да му говори на висок глас. Късно снощи Лупи се прибра от Манчестър, откъдето се опитва да получи 500 000 паунда от трансфера на Бербатов.

"Нещата никак не са добре. Уж Томов ни показа документи, които нашите юристи видяха подробно. Но се оказа, че дълговете никнат един след друг като гъби след майски дъжд. В момента другият ни шеф - г-н Димитър Борисов, е в Щатите, но трябва скоро да се върне. Отделно, доколкото разбрахме, Прамод Митал е обявил съвсем друга сума, която ЦСКА е задължен да върне на "Кремиковци" - съвсем различна от тази, която Томов ни показа под документ. Това допълнително усложнява нещата", заявиха агенти на БЛИЦ от фирма "Титан".

Веднага възниква въпросът дали случващото се ще преобърне събитията на 180 градуса и сделката ще се провали или в крайна сметка "Кралете на боклука" ще изчистят всички дългове, включително и Томов. Или може би съвсем скоро всички в ЦСКА ще се отърват от Лупи, когато той застане на подсъдимата скамейка.

Междувременно се разбра, че необходимата регистрация за започналата промяна на собствеността в ЦСКА все още не е направена. Не е регистриран и новият Управителен съвет на клуба, който вече бе обявен в официалния сайт на "червените".