Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски и спортно-техническият директор Емил Костадинов вече не са част от "армейците". Шефовете на червените от фирма "Титан" им биха шута.

Решението на босовете от Титан дойде веднага след загубата от Рапид Виена с 0:2. До дни трябва да станат ясни имената на новия треньор и шеф на "Армията".

Както ви съобщихме по-рано, шефът на ЦСКА Димитър Борисов обяви за предстоящи рокади.

Босът на „червените” е взел решението веднага след края на мача с Рапид. Бизнесменът е решил, че не е правилно само македонецът да обере всички негативи, а трябва да се вземат по-кардинални мерки.

Най-вероятно Милен Радуканов ще води ЦСКА в мача срещу Миньор в неделя, а Сашо Борисов официално ще се води старши треньор на отбора. За заместник на Костадинов пък ще се мисли по-нататък.


Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви след загубата от Рапид, че са нужни кардинални решения, за да може отборът да излезе от кризата. Той допълни, че шефовете на клуба му нямат пълно доверие.

"В ЦСКА от много години се търси само виновника, всички имат вина не само сега, ами от доста години. Не може да се търси вината, трябва да се намира решение. Собственикът във всеки един клуб прави политиката".

"Да спрем с оправданията. В крайна сметка показахме, че тази година не сме за Лига Европа. Има хора, които определят кой да бъде в ЦСКА и кой не", заяви по въпроса Емил Костадинов.