Явно Слави Трифонов е прежалил Мартина, защото вече си има нова любов. Ева Кармфилова се казва 19-годишната студентка, която завъртяла главата на Дългия. Младата девойка учи "Театрознание" в Нов български университет, пише "Всеки ден".


Двамата се запознали съвсем официално преди около седмица, когато мацката се появила в конкурса "Магаданс - стани една от нас".


Става въпрос за нова балерина, която да е титулярка, след като бившата половинка на водещия вече я няма. Разбира се, това е Мартина Огнянова, която бе "помолена" да напусне шоуто след раздялата си с шефа му.


Двамата скъсаха, защото танцьорката бе хваната да кръшка с инструктора си по бокс Коко Колев. "Ева се държеше странно спокойна на кастингите. Около нея момичетата се суетяха, тя сякаш беше уверена, че Трифонов ще хареса точно нея.


Като излезе пред журито, тя си говореше със Слави с усмивка и без притеснение, все едно се познават от доста години" - чудят се приближени.


Освен липсата на комплекси обаче Слави явно е харесал и друго в Ева. При вглеждане в нейните снимки човек лесно може да забележи, че тя е подмладено копие на доскорошната му любов Мартина.


Джипът на Трифонов вече два пъти е бил забелязван да взима блондинката от блока й в Студентски град и да я кара до сградата, където се провеждат кастингите за нови балерини.