След церемонията по връчване на купата и златните медали на отбора на "Балкан" за първото място в "А" група ръководството на баскетболния клуб организира коктейл в ресторант "Нобилис". На него присъстваха много гости, сред които президентът на БФБ Михаил Михов, шефът на КРС и член на ръководството на баскетболната федерация Веселин Божков, много представители на местния бизнес, немалка част от общинските съветници, журналисти от централните медии и, разбира се, целият отбор на "Балкан".

Салонът на елитното заведение бе украсен със зелени и бели балони, символизиращи традиционните цветове на "Балкан". На разположение на присъстващите бяха блюда с всевъзможни изтънчени хапки, както и маркови напитки, като единственият вид бира бе тази с марката "Леденика".

Разбира се, присъства и целият управителен съвет на БК "Балкан". Благодарение главно на тези хора, начело с главния инициатор Иван Гавалюгов, мъжкият баскетбол в Ботевград бе изваден от небитието, където се опитаха да го изпратят преди няколко месеца тогавашните му управници с техните кампанийни и непоследователни акции.

Старши треньорът Георги Младенов, който също е с огромна заслуга за това отборът да го има и този сезон, макар и във втора дивизия, бе на централната маса с надпис "Директори" заедно със съпругата си и близки негови приятели. 

Баскетболистите наблягаха повече на минералната вода. Освен като добри баскетболисти, каквито ги познаваме, те бяха и истински кавалери, което пролича от щастливото излъчване на техните дами.