Виктория Димитрова, Соня Мембреньо, Ели Раданова, Александра Жекова и Магдалена Джанаварова са заплашени от отпадане. Това стана ясно днес в предаването на bTV "Тази сутрин", където Иван и Андрей обявиха резултатите от гласуването снощи. Петте финалистки ще пеят тази вечер на живо в поредното шоу в Music Idol.

Утре вечер един от финалистите ще напусне шоуто. Преди това да се случи, Мария ще представи новият си сингъл, а освен нея на сцената на шоуто ще се качи и вокалистката на "Da Phazz".

Междувременно вчера се състоя един от най-силните концерти в Music Idol 3. За пореден път поп-фолк задачата се оказа най-предизвикателна и талантите успяха да впечатлят и жури и публика с изпълненията си. От сцената на прозвучаха хитове като "Кукавица", "Месечина", "My number one", "Тази ли е новата ти", "Шампанско и сълзи" и др.

Боян Стойков отново изправи публиката на крака, а след края на песента Фънки заяви, че македонецът е истински артист. Въпреки че са конкуренти Боян и Александър си помагаха, като всеки един от двамата изпя беквокалите по време изпълнението на другия.

Най-развълнувана от изпълнението на Стойков се оказа Соня Мембреньо, с която той прекарва все повече време. Според повечето от талантите между тях двамата се случва нещо повече от обикновено приятелство.