Скоротечните събития, развили се днес с привличането на Георги Младенов на поста старши треньор на "Лукойл Академик", продължават. Кондиционен треньор на шампионите става Марин Яцински, по настояване на самия Младенов. Двамата работят заедно в продължение на две години и старшията имаше пълно доверие на спеца.

Днес следобед Валентин Златев привика целия отбор на "Лукойл Академик". Пред играчите президентът на клуба представи официално новия им старши треньор. На същата сбирка бе съобщено, че с кондиционната им подготовка до края на сезона ще се занимава Марин Яцински.

Утре Младенов и Яцински ще водят първата тренировка на "Лукойл Академик", която ще бъде в София от 10 часа сутринта. След нея се очаква двамата веднага да отпътуват за Ботевград, за да се срещнат с президента на "Балкан" Иван Гавалюгов. Преди дни той бе потърсен от спортния директор Сашо Везенков и след проведения между тях разговор даде принципното си съгласие Жоро Младенов да премине в Лукойл Академик. А днес - и за Марин Яцински. Засега - до края на сезона.