През ноември водещата верига за мобилни технологии в България 2be ще ни носи приятни изненади, свързани с една от най-предпочитаните марки мобилни телефони - LG.

Месецът на LG в 2be стартира с една изключителната оферта за покупка на два модела телефона - LG KG 290 и KG130 на цена от 269 лева, което означава, че клиентът спестява до 140 лева.

Освен това, през целия месец някои модели на LG във верига магазини 2be ще са на ексклузивни цени, а други ще могат да бъдат открити само в 110-те магазина от веригата в над 55 населени места в България.

При покупка на който и да е модел от тази марка, клиентите ще получват и оригинален подарък от LG.

Най-атрактивната награда за клиентите на 2be през ноември е възможността да спечелят скъпа екскурзия за двама. Изборът на дестинацията е по желание на спечелилия участник.

В томболата за спечелване на екскурзията участват всички клиенти на веригата, закупили телефон с марката LG през целия ноември.

"Нашата политика е да предлагаме на българските потребители най-доброто от мобилните технологии. Искаме нашите промоции да са уникални и да радват максимално клиентите.

Месецът на LG в 2be е поредната ни мащабна търговска инициатива, съобразена с очакванията на потребителите и насочена към постигането на максимално удовлетворение у тях.

Затова и търсим изненадата не само с подаръците, които ще раздаваме на място в магазините ни, но и предлагаме на победителя в томболата за голямата награда сам да избере дестинацията, която да посети," заяви Станислава Арнаудова, изпълнителен директор на 2be.

Месецът на LG в 2be е поредната стъпка в стратегията на компанията, ориентирана към удобството и по-качественото обслужване на клиентите на 2be.

Промоцията е част от стратегията на компанията да осигури на своите клиенти надеждна мобилна комуникация и да направи високите технологии достъпни.