Аня Пенчева била изправена пред много тежка за нея дилема. Както цяла България вече знае, малкият й син е състезател по мотокрос. Този вид спорт изисква големи инвестиции в техническата и физическата подготовка, но най вече много средства.

За съжаление финансовите възможности на семейството на Аня не позволяват толкова големи разходи. За последното голямо състезание, на което детето трябвало да се яви, е била необходима изключително голяма сума.

Изпаднала в безизходица Аня Пенчева вдигнала телефона и започнала да агитира всичките си близки и приятели да събират пари за сина й, твърди бургаското издание Солено морско.

Актрисата заявила дори, че е готова да подаде къщата си в Лозенец, която е решена като малък замък и е "кацнала над морето". Това е фамилната гордост и истинска крепост за Аня Пенчева и семейството й.

Тя от години кани други артисти и приятели да споделят през лятото с нея и Ивайло райското местенце. Така стават ясни и причините за участието й във Vip brother 3, където звездите получиха солидни хонорари.

"Това са най-трудно изкраните пари през живота ми", сподели наскоро актрисата.