В препълнения салон на читалище “Христо Ботев” се състоя концертът, посветен на 25 години от създаването на ЦДГ “Звънче”. Той премина под мотото “Пъстра въртележка под дъгата”. Малчуганите на детското заведение, облечени в ефектни сценични костюми, представиха своята  програма, изпълнена с много танци, песни и стихове. Юбилейният концерт внесе много свежо настроение и бе бурно аплодиран от гостите.

В началото на концерта директорът на детското заведение Веса Нешева произнесе поздравително слово. Тя отправи топли думи на благодарност към бившите си и настоящи колеги, към помощния и медицинския персонал, градили през годините авторитета на ЦДГ “Звънче”. Веса Нешева благодари  и на спонсорите – община Ботевград и фирмите “Микроак”, “Грамер”, “ВиК Бебреш”, “Сириус”, ЕТ “Благовест Благоев”, ЕТ “Стрелец - Цветан Миньовски” ЕТ “Емилия Димитрова” и др,  които са осигурили финансова помощ за осъществяването на днешния празник.

Поздравление към децата и колектива на детската градина отправи кметът на общината Георги Георгиев. Той връчи грамота и почетен медал на ЦДГ “Звънче”. Градоначалникът награди малчуганите с еднодневна екскурзия до увеселителен парк “Патиланци”, а учителите – с тридневен отдих в Солун.
Георги Георгиев обяви, че по решение на ОбС общината е отпуснала 3000 лв. на ЦДГ "Звънче" за отбелязване на юбилея.

Детското заведение получи поздравителни адреси от Регионалния инспекторат по образование, от директори на детски градини в община Ботевград, Правец, Етрополе, Нови хан, от училища, частни и общински фирми, от приятели.