Вчера вечерта по време на концерт на застрашените Преслава изпя парчето на Alicia Keys - If I Ain't Got You. Нейна защитничка на сцената беше Неве от „Аламинут". След изпълнението й тя излезе на сцената и вдигна крехката айдълка с думите „Тя е толкова малка, толкова прекрасна и е като малка стъклена статутетка, но има гласище".

Може би именно добрата защита спаси Преслава и я направи втория сигурен финалист с изключително малка разлика пред участника, който остана на елиминации тази вечер. Боян, Александър и Русина ще се борят за зрителския вот в най-напрегнатите елиминации за този сезон, които ще определят следващите двама финалисти и ще изпратят у дома само дни преди финала един от талантите.

Във форума на шоуто потребители създадоха тема във „Хайде българи и македонци да спасим Тара и Боян", както и други теми в подкрепа на своите македонки любимци. Дали обаче някой от тях няма да тръгне към Битоля или Скопие още след тази вечер, ще разберем днес от 20.00 часа.

Утре вечер пък ще видим пътя на отпадналия и как той стигна само на крачка до финала на Music Idol 3. Специален поздрав за елиминирания ще направи Деси Тенекеджиева с новият си видео клип.

След участието си вчера вечерта на сцената на шоуто Соня Васи сподели в специално интервю, че „...само глас не стига, за да си идол".