Днес "Коалиция за България" откри първата си информационна шатра пред блок 11 в ЖК “Север”.

“Общо шест такива шатри ще открием в Ботевград, а след това и в селата на общината. Те са заредени с много рекламни и информационни материали за гражданите. Целта на така наречените червени точки е да информират гражданите за хода на кампанията на “Коалиция за България”. От своя страна хората могат да идват при нас, за да поставят своите въпроси или просто да поговорим” – каза пред наш репортер д-р Веселка Златева – председател на ОбС на БСП. Тя обяви, че предстои информационни шатри да бъдат поставени в жилищните квартали “Васил Левски” и “Изток”. Те ще бъдат отворени за граждани от 19 до 22 часа.

Д-р Веселка Златева обяви и предизборната програма на  “Коалиция за България” до петък.

На 24 юни кандидатите за депутати от листата на “Коалиция за България” за Софийска област ще се срещнат с избиратели в Трудовец. Срещата ще се проведе от 19 часа в читалище “Н. Ракитин”.

На 25 юни “Коалиция за България” организира срещи с жителите на Врачеш. Те ще се проведат по квартали. На срещите ще присъства кандидатът за народен представител Цанко Маринов и председателят на ОбС на БСП д-р Веселка Златева.

За 26 юни е насрочена предизборанта среща на “Коалиция за България” с жителите на Скравена. Тя ще се проведе от 18 часа в салона на читалище “19 февруари”. Срещата ще завърши с концерт на фолклорната изпълнителка Радостина Паньова