Сред фенките на лъскавите чепици има рекордьорки. Някои държат на този аксесоар повече от всичко, затова бизнес дами като Паола Апси и Йоана Даракова имат стотици в колекцията си.

Трудно се разделя с чепиците си и Венета Райкова. "Имам си любим бутик в София и това е "Тренд бокс", където винаги успяват да ме изкушат с някой чифт Moschino Cheap&Chic, Prada или Miu Miu. Нося ги по два сезона, след това ги изпращам в един дом за сираци. Там отиват и дрехите, които вече не нося", разказва водещата пред списание EASY.

Средната цена на любимите й модели е от 500 до 720 лева, сочи проучване, направено от "Стандарт".

Класика в жанра са обувките за 1800 лева на Евгени Минчев от кожа на алигатор. По този повод светският лъв обича да казва, че е направил своите обувки доста по-известни от някои български певици и артисти.

Още по-висока котировка сочи Александра Раева. Тя има чифт Les Tropeziens, който е подарък от неин приятел, и твърди, че струва 4000 лева. Естествено, тази цена е твърде висока и едва ли е истинска, както и броят на чифтовете - 130.

Сред фенките на елегантния завършек на краката са банкерките Цветелина Бориславова и Петя Славова, телевизионната звезда Диляна Грозданова. Най-харесвани от тях марки са Sergio Rossi и Cesare Paciotti.