Спортният директор на Левски Георги Иванов беше категоричен, че "сините" не са се предали преди гостуването в реванша от плейофите за Шампионската лига срещу Дебрецен и ще направят всичко възможно, за да елиминират съперника. Българският първенец загуби с 1:2 в първия мач в София миналата сряда и намали до минимум шансовете да продължи напред в турнира.

"Не сме се предали. Спокойни сме и отиваме за победа. След първия мач вече няма какво да губим. Ще опитаме да направим всичко възможно, за да продължим. Казах на футболистите да се стягат, защото отиваме на война", заяви Иванов.

Левски замина днес преди обяд за Будапеща с група от 21 футболисти, в от която заради травма отпадна националът Живко Миланов. В състава след наказание се завръща Юсеф Рабех. Мароканският защитник беше отстранен за кратко от отбора по-рано през месеца след пореден пиянски инцидент, но в Левски отново ще разчитат на него.

"Кой ще замести Живко Миланов ще реши треньорът. Рабех сигурно ще е титуляр. Юсеф е добър футболист. Той има своите проблеми в личния си живот, но като футболист и професионалист е перфектен и Левски може да разчита на него", каза Иванов.

"Говорих много пъти с Рабех в последните дни и той разбира важността на мача. Надявам се да разбере шансът, който му даваме", допълни той. Иванов се надява и късметът да е на страната на "сините" в утрешния двубой. "В първия мач играта ни не ми хареса. Представихме се под възможностите си. Футболистите ни бяха малко пренавити, защото искаха да победят на всяка цена. Ранният гол развали ни обърка. Надявам се и вярвам, че Левски ще изглежда по друг начин утре. Дано този път нещата се обърнат в наша полза", каза още Иванов на летище "София".