В пловдивските регионални групи за пореден път имаше срещи, които не завършиха, съобщава Зоналният съвет на БФС в Пловдив. В местната южна пета дивизия срещата Прослав - Милево е приключила в 50-ата минута при резултат 1:0.

Реферът Димитър Попов е отсъдил очевидна дузпа за домакините за игра с ръка в наказателното поле. Гостуващият тим е направил групов протест, при който играч е ударил съдията. След това се е намесила и полицията и инцидентът е приключил.

Реферът Попов е преценил, че не може да довърши мача и го е прекратил. Предстои през седмицата Спортно-техническата комисия при ЗС на БФС - Пловдив да потвърди служебен резултат 4:0 в полза на домакините от Прослав, информира още БТА.

В Б група-център, срещата Стамболийски - Радиново е прекратена в 85-та минута, когато съдията Райчо Дончев я е прекратил при резултат 0:1. Съдията забавил изпълнението на ъглов удар, тъй като на три метра от флагчето е стоял играч на домакините. След известно изчакване, при което играчът не се е отдалечил, последният се е нахвърли на съдията с удар и ритник и едва е бил усмирен от охраната.

Реферът Дончев е прекратил срещата. Престои през седмицата Спортно-техническата комисия при ЗС на БФС - Пловдив да потвърди служебен резултат 0:4 в полза на гостите. За подобни деяния досега бабаитите - побойници бяха лишавани от състезателни права за 1 година. Заседанието на Дисциплинарната комисия е във вторник.