Наставникът на Левски Ратко Достанич се надява неговите футболисти да покажат добър футбол срещу Виляреал в гостуването си на "Ел Мадригал" утре. На Летище София сръбския специалист определи "жълтата подводница" като един от шестте най-добри отбора в Испания, който е способен да победи абсолютно всеки.

"Надявам се да играем добър футбол. Живко може да играе едно полувреме, но ще разберем повече на тренировките днес и утре. Всички футболисти, които пътуват, са готови за игра, включително и Боян Табаков, който е повикан защото има качества, а не за да запълва бройката. Виляреал е един е един от шестте най-добри отбори в Испания. Те могат да победят всеки. Ще играем колкото ни позволят, но искаме да покажем и своите качества, няма да се браним 90 минути. Ще се опитаме да извадим достатъчно способни състави, за да постигнем добри резултати в двата предстоящи мача - с Виляреал и ЦСКА", каза Достанич.

По отношение на появилите се спекулации относно бъдещето на Достанич в Левски, специалистът заяви: "Един треньор винаги трябва да е готов да си тръгне утре, както и да остане да работи в следващите десет години".