Предлагат на Левски трактори и дебърцини срещу играчи на кило

Вече втори ден факсът в Левски е почервенял. Разбира се, не с нови предложения от Рубин Казан. Машината в клубния офис работи на пълни обороти и няколко пъти свършва тонерът, след като се скъса да получава животрептущи оферти с разнообразни географски дестинации и големи намаления.

Според осведомени източници, участвали и в преговорите с Рубин, става въпрос за огромно желание от страна на всички европейски анонимки, които през годините бухаха яката Левски из континенталните села и паланки, да се снабдят с играчи, като бройката варира от традиционната четири до половин дузина. На кило от Герена, наречен в една от депешите "Факс Арена", искали да купуват от Люцерн, Олимпия, Аалст, Беверен, Тампере, БАТЕ, Жилина и Дебрецен. Всички туристически пакети били с ол-инклузив. Няколко от факсовете - тези от Аалст, БАТЕ и Дебрецен, включвали предложения за разменна търговия в натура: Левски дава колкото играчи иска, а в замяна получава няколко камиона с брюкселско зеле, два нови трактора за обработка на терена (червени) и тир с пресни дебърцини от говеждо месо, предназначени за котлова храна на лагер-сборовете.

В основата на всичко, както винаги, седи вечният враг ЦСКА, чиито фенове не пропуснаха да се изгаврят с поредния евроидиотлък.