Спортно техническият директор на Левски Георги Иванов - Гонзо заяви след загубата от Берое, че той ще поеме тима до Нова година. Ратко Достанич подаде оставка веднага след края на мача.

 "Приемаме нормално оставката на Ратко. Той даваше всичко от себе си за отбора. До Нова година ще водя аз отбора. След Нова година ще търсим нов треньор Ще бъде трудно. Но сега не е момента да се слага нов треньор. Аз поемам тази отговорност и ще се опитам да вдигна отбора и да спечелим всички мачове до края."

 "Имам А лиценз, но ще бъде назначен треньор с Про Лиценз да води отбора. На Нова година ше видите кои футболисти ще си тръгват. Нормално е вината да бъде във футболистите."

 "Батков е човека, който може да поиска аз да напусна. Аз мога и веднага да напусна. В момента късмета ни е напуснал. В няколко мача владеем инициативата и с една грешка в защита губим целия мач."

 "Най-важно е психическото състояние на футболистите в момента. Левски има най-добрите футболисти, но няма резултати," завърши новият старши треньор на Левски.