Новият наставник на Левски Георги Иванов ще трябва да се сблъска с доста сериозен проблем още в първия си мач като старши треньор на тима. Днес Гонзо опедели група от 19 футболисти за двубоя със Залцбург от груповата фаза на Лига Европа, но в нея не попаднаха цели шест състезатели. Това са Юсеф Рабех, Дарко Тасевски, Елин Топузаков, Саша Симонович, Лусио Вагнер и Димитър Телкийски. Първите двама са основни футболисти и със сигурност тяхното отсъствие ще създаде доста главоболия на Иванов докато определи стартовия състав за четвъртък.

Рабех, Тасевски, Топузаков и Симонович се възстановяват от травми, докато Вагнер получи контузия в областта на прасеца по време на днешното занимание и утре ще мине медицински прегледи. Както вече е известно, новото попълнение Димитър Телкийски има картотека само за първенството и турнира за купата на България, но не и за Лига Европа.

Групата на Левски:

Георги Петков, Цветан Димитров, Виктор Генев, Живко Миланов, Георги Сърмов, Христо Йовов, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Мариян Огнянов, Дениран Ортега, Жоазиньо, Зе Соареш, Николай Димитров, Седрик Бардон, Лъчезар Балтанов, Йордан Милиев, Георги Христов, Боян Табаков, Борислав Балджийски