Със загуба от ВК „Град” Белоградчик започнаха нашите юноши Републиканското първенство по волейбол – юноши старша възраст.
В първите два гейма до 15-та точка борбата между двата отбора вървеше точка за точка. След това нашите момчета успяха да надвият съперника и да ги спечелят с по 25:22.
Повратен за нашия отбор се оказа третият гейм, когато след равенство в резултата от 10:10 момчетата ни започнаха да губят темпо. До 20:20 играта имаше променлив характер, но след това последва превъзходството на гостите: 20:21, изравняване 21:21 и краен резултат и загуба на гейма от наша страна с 21:25. 
Следващият, четвърти гейм беше изцяло за юношите от Белоградчик и след десетата точка нашите едвам се добраха до деветнадесетата, за да завършат накрая със загуба от 19:25.
Трайбекът започна отново с предимство на ВК „Град” и макар играта да беше равностойна, при краен резултат от 15:12 в тяхна полза, победата беше на страната на юношите от Белоградчик.
Друго, което направи особено впечатление по време на срещата, беше агитката от Белоградчик. Пътували с автобуса над четири часа, младежите не се умориха през цялото време да подкрепят и насърчават своя отбор. 
За ролята на публиката едно от нашите момчета сподели след срещата с болка, „Не може от цял град, в залата да има десетина наши поддръжници”.
Така завърши продължилата през целия неделен ден спортна надпревара в различните спортове и състезания в Етрополе.
На 1 ноември отборът на юношите ни ще гостува в София на юношите от ВК „Хектор”.
Също на 1 ноември отборът ни по волейбол девойки - старша възраст ще играе като гост срещу ВК „Велбъжд” в Кюстендил.