С ексклузивна премиера на филма "Мъжът, който обиколи света" и специална дегустация бе отбелязан 100-годишният юбилей на едно от най-продаваните лускозни скоч уискита в света Jonnie Walker Black Label.

Пътешествието по стъпките на Jonnie Walker всички зрители на филма извървяха с шотландския актьор Робърт Карлайл. Разказвайки историята на най-успешното пътуване, което продължава и до днес, лентата разкрива как марката се превръща в световен символ на успеха.

Именно заради това, точно 100 бяха поканените на специалното събитие - българи, успешно доказали се в сферата, в която работят у нас и в чужбина. Сред гостите бяха  режисьорът Явор Гърдев, най-добрият български мим Ники Сотиров и много други.

Със специална дегустация посланикът на Jonnie Walker за България- актьорът Данаил Обретенов, накара всички присъстващи да усетят кое точно превръща уискито в признат шедьовър на блендърското изкуство.

Завладяващата дълбочина и комплексност на напитката са извлечени от над 40 подбрани едномалцови уискита, като най-младото от тях е минимум 12-годишно.

Именно със своя отличителен мек, дълбок и комплексен характер, който не може да бъде наподобен от нито едно друго уиски, Jonnie Walker се превръща в най-продаваното луксозно блендирано скоч уиски в света.

Всеки гост получи като подарък  ръчно изработена бутилка от специалната юбилейна серия.