Мислиш, че си намерила мъжа на живота си, искаш да прекараш времето си с него, но той изведнъж решава, че не иска да се виждате повече, а ти не знаеш причината.

Всеки е преживял поне веднъж неочаквана раздяла и тогава се пита "какво се случи?" Той те е обичал, а един ден просто си тръгва неочаквано. Понякога причината е, че мъжете искат да се похвалят с броя на сексуалните си завоевания. Най-често те си признават, че няма конкретна причина, а просто им се приисква да споделят леглото си с някой друг.

"Не се укротявам, докато не знам, че съм преспал с достатъчно момичета", споделя един от тях. Проблем при жените е, че понякога те приемат партньора си като кофичка със сладолед, която докато не изядат не спират.

При любовните връзки се получава нещо подобно, обсебваш се от един човек, а това е най-лошото и трудно се променя. Следваща причина в мъжкия ум е това, че влюбването е голяма стъпка. Болезнено, но е истина. Мисълта в главата на мъжете веднага се разбушува, защо не може да прекарваш приятно времето си с някой, без да мислиш за бъдещето. След като видят, че нещата стигат до там взимат предпазна мярка, пише БГНЕС.

Колкото и глупаво да звучи, момчетата се притесняват да не наранят половинката си. Ако харесват едно момиче, колкото и щуро да е, ще го зарежат, за да не страда тя по-късно. Мъжете не мислят за женското сърце, а по скоро следват съветите на колегите си, да прекъснат отношенията, за да си спестят унижението.

Ключови знаци кога той иска да скъсате: все му изниква спешна работа, телефонът му звъни и те оставя. Винаги казва "ще видим" и не иска да прави планове, Често най-лесният начин е да започне да се държи ужасно, за да го разкараш ти.