Една от главните героини в мокрите сънища на хиляди български мъже ще се появи от плът и кръв днес в София. След обяд пристига самата Ева Херцигова - топмоделът, който се слави не само с красота, но и с интелект.

Тя е в компанията на Каролин Груоси-Шойфеле - съсобственик и вицепрезидент на "Шопар". Дамите идват, за да внесат гигантска доза светска суматоха в еднообразния календар и маршрут на родните випове.

Те носят и най-актуалната фирмена колекция, която е толкова уникална и скъпа, че ще си я отнесат обратно. Бижутата и всички останали първокласни аксесоари ще бъдат охранявани от гардовете на "Делта форс", специално препоръчани на "Шопар" от международния бизнес елит.


Ева първо ще пръска чар и сексапил при откриването на бутика на световноизвестната ювелирна компания срещу Народното събрание, а по-късно и на вечерята във Военния клуб.

Както можеше да се очаква от познавач на нежното обаяние, Бойко Борисов също ще се срещне с Херцигова и Шойфеле. Кметът напоследък намира някой и друг свободен час, за да побъбри със световните знаменитости, които акостират тук и сега. В маратона ще се изфукаме пред гостенките и с тракийското златно съкровище.


Ева и Каролин ще отседнат в панорамните апартаменти на грандхотел "София", от чиито тераси се вижда цяла София и половината Витоша. Манекенката ще спи в леглото на Стоичков - покоите бяха кръстени на Модерния ляв в традицията на големите вериги в жанра.

Както е редно, фрау Груоси-Шойфеле ще отседне там, където вече беше настанен Санто - братът на Джани и Донатела Версаче. Това е същото онова пространство, в което се кефеха Найджъл Кенеди и Мишел Платини.