Обикновено търсещите системи не са само търсачки. Да вземем за пример най-известната - Google - разширено търсене, превод на много езици, търсене по изображения и редица други възможности за всички категории потребители.

Някои действия обаче не са по силите на Google, например, търсачката за сега не може да покаже на една страница резултатите от няколко търсения. Независимо от това, този „проблем" има решение - можете да го намерите на адрес GoogleGoogleGoogleGoogle.com.

Адресът отразява същността на проекта - четири прозореца на Google в един прозорец на браузъра. Всеки от тях има по три бутона - преход на главната страница на търсачката, затваряне на прозореца и извикване на поле за въвеждане на конкретен уеб адрес.

Последното е удобно, тъй като не се налага да отивате на някой адрес през търсачката. Мястото на затворен прозорец се заема от съседните. Но както съобщават разработчиците, някои сайтове могат да се показват некоректно, ако не поддържат технологията iFrames, с помощта на която е реализиран проектът.

Създателите на страницата възнамеряват да развиват GoogleGoogleGoogleGoogle.com - плановете им включват разширение на активния прозорец в по-голяма област, прехвърляне на целия код на PHP, поддръжка на дисплеи на мобилни устройства и т.н.