Тази сутрин мъжкият баскетболен отбор на Балкан отпътува за Варна. Утре "зелените" ще гостуват на Евроинс Черно море в първия мач от третия етап на размененото гостуване в НБЛ.

Със неотшумели болки в гърба тръгна за родния си град един от лидерите на Балкан - Атанас Радев. Той направи първата си тренировка за тази седмица едва вчера вечерта. Лечебните процедури в последните два дни, извършени  от специалисти по спортен масаж, облекчиха силно болките. "Чувствам се значително по-добре. Но почти сигурно е, че - както и срещу "Черноморец" миналата седмица - отново ще играя с обезболяваща инжекция", каза Наско Радев.

Дебют за Балкан ще направят двамата плеймейкъри Джими Лий Хънт и Димитър Филипов. С тима замина и присъединилият се вчера Георги Давидов.Очаква се той да бъде картотекиран днес в БФБ от изпълнителния директор на клуба Михаил Михайлов.

Както винаги тимът ще отседне в хотел "Персей". Днес следобед ще направи тренировка в зала Конгресна в Двореца на културата и спорта. Мачът утре е с начален час 16.30. Няма да бъде предаван по национална телевизия, а от регионалния канал БНТ Море.