На католическите свещеници не им е особено позволено да маструбират. Да кажем, никак не им е позволено. Обратното би означавало нарушаване на обета им и няма особено връзка със сексуалното въздържание, на което, твърдят, сами са се обрекли.

Цялата истина е такава, че от близо 2 000 години Католическата църква хладнокръвно и с особено постоянство произвежда наказания срещу маструбиращи свещеници. А такива, смятаме, едва ли има малко.

"Идеята не е да наказваме хората, разказва Отец Донълд, президент на Catholic Theological. "Идеята е да покажем какво в католическата религия е правилното изразяване на сексуалността..."

Интересно какво ли е наистина?

В последно време дискусията около "физическите права" на католическите братя става все по-разгорещена (не е чудно защо, а?), но изводът не изглежда "особено задоволителен".

Доказано е, че поне технически (стига бе?) последните са мъже и определено "имали нужда да изпускат напрежението отвреме-навреме". Страхотно прозрение!

В крайна сметка за Мъжете на католицизма има два пътя: да признаят големия си грях или да забият нос в Библията, когато няма къде другаде...