Така - мацката вече е готова и чака в огромната спалня да се нахвърлиш върху нея като ястреб на мърша.

Краката са вече на раменете, и хоп, ти изтърсваш простотията на века и усещаш как тя вече е изчезнала със скоростта на светлината.

Вярно, че си плащаш огромна сума за всички порно канали, които ти предлага цифровата, но в случая "Помогни си сам" не е решение на проблема. Ето какво да не казваш на мацката, независимо дали ти е гадже или си я забил преди малко в дискотеката.

1. Аре, МА!!!

Простотията е пълна. Ясно е, че си искал да кажеш "Хайде, мило ангелче", но тя не знае, че "МА" е абревиатура. Ще те помисли за простак (какъвто всъщност си) и освен че няма да боднеш, може да отнесеш заслужено един шамар или, по-лошо - ритник по жезъла на Моисей. Болезнено е и няма смисъл да рискуваш.

2. Извинявай, ама нямах време да го обръсна!

Добре де, пич. Така или иначе за петте минути, които си изкарал в банята, си му обърнал най-много внимание. Нямаше ли как просто да отделиш още пет и да му теглиш контрата?

По-принцип има мацки, които се радват на обилно окосмяване в областта на тигъра, но в наши дни е рядко срещано явление. Не си нито Буги Барабата, нито Чък Норис, за да си позволяваш да превръщаш твоята гордост в Робин Худ от Шерудската гора.

3. Той да не е чадър, че да му слагам калъф!

Пак изгаряш. Знаем колко е по-яко да не надяваш шлиферчето, но я си представи, че стане гафът. Тогава какво ще правиш? Малък пикльо, който ще издържаш цял живот, е най-малкото зло, което може да те сполети. Я си представи, че станеш гъбар, триперлив или, недай си Боже, спинтаджия? Затова - сложи презерватива, за да ти е мирна после главата (и горната, и долната).

4. Офффф, къде е тая дупка?

Е, как така къде е тая дупка? Ти да не си девствен? Дупката, която иска да подслони храбрия ти оловен войник, винаги е на едно и също място. Излишното ръчкане може само да отегчи момичето и тя да се обърне и да заспи. Или още по-лошо - да си тръгне.

5. Хайде сега малко да го полапаш!

Призив, равен на "Ела да ти счупя главата" към онзи напомпан химик в бара. Ясно е, че обичаш свирките, но не е това начинът, по-който да си поискаш. Този лаф може да го кажеш само на мургавата Ичка от Околовръстното, но така или иначе си и платил, така че ефектът се губи.

6. Ама какви свирки правеше Ваня...

Да де, само че на Ваня говореше какви свирки е правила Ани, нали? Всяка жена си има различна техника на боравене с инструмента и е хубаво, вместо да сравняваш, да се наслаждаваш. Вече ако е тотално неопитна и вкарва в играта и зъбките, тогава може да я изгониш от вас - ще бъде заслужено.

7. Смятам, че е време да насадя борче в задното ти дворче!

Ами, братле, не всички жени дават да въведем малкия магьосник в Стаята на Тайните. То е ясно, че е яко, дава ти сили да продължиш смело напред в живота, но има и други начини.

Подари й един СПА уикенд или я заведи в Мола. Поглези я, а пък тя самичка ще се сети какво искаш и вместо да гледа навъсено, с радост ще предостави цеха на малкия ти началник-смяна.

Смятам, приятелю, че съм успял да ти помогна. По принцип няма лошо да изпростяваш, но не толкова грубо, особено ако момичето, с което си легнал, те обича. Прави се на келеш, те жените на това се радват. Но келеш не е равно на олигофрен.

Хайде, и после да разкажеш как беше.