Хайде да си го признаем - обичаме мъжете поради много причини: за това, че ни разсмиват; готвят ни, когато сме болни и винаги, когато са в настроение; любят ни...

Преди да опознаем прекрасните им качества обаче, сме водени в избора си от едно единствено нещо: първото впечатление. Какво харесваме в мъжете от пръв поглед ли?

За много жени и на първо място, това са "силните ръце, пълни с мощ" и чистички, изрязани до кръв, нокти на ръцете и понякога на краката.

То си е доста очевидно свързано с онова усещане на сигурност и чистота, което в днешно време малко мъже могат да предизвикат в нас, прегръщайки ни.

Мускулите и хигиената обаче не са всичко! В крайна сметка те рядко им помагат да се целуват добре. Честичко обаче се заглеждаме и в устните им. Мъж с дебели, нежни, сочни устни е бонус +18 (Какво ли прави с тях?). Не, че няма изключения от всяко правило, но все пак...

Понякога е важен и носът: забелязали сме, че някои мъже с по-тънички нослета са малко много скъперници и гледаме да се пазим от такива (Кой ще ни купува скъпи играчки после ?)

Виж обаче широкият нос със симетрични нодзри, което си е рядко явление в наше време с всички тези "боксьори" и футболисти, означава благородство и щедрост и ... избираме него.

Разбира се, с удоволствие "минаваме" и през плоския корем, здравите гърдички и... всички останали техни органи, които ни правят щастливи! Или биха могли и на пръв поглед!

На пръв поглед всичко може да изглежада просто страхотно, нали?