Певицата Теодора зарадва своите почитатели с промоцията на последния си трети албум "Недовършена целувка". Певицата събра близки, приятели и медии в заведението "Ориент 33" в Студентски град.

Тя представи песните си "Смешна цена", "Продължавам да те обичам", "Краят на дните" и парчето, дало името на компилацията "Недовършена целувка". Теодора зарадва присъстващите и с "Белег на врата" и ремикса на "Недовършена целувка". Тя завърши изпълнението си с "Шумно ли го правя".

Певицата смени три изключително еротични тоалета, които несъмнено подхождат на текстовете на песните й. Освен за почитателите си, Теодора се погрижи да изненада и екипа, направил албума й възможен. Певицата подари малки червени подаръчета на 14-те души, помогнали й да се справи с нелеката задача да създадеш компилация.

Събитието уважиха колегите на Теодора Тони Стораро, Румина, Ерик, Албена, Джордан, Дарко, Джони, Виолета и други.

Голяма част от тях се качиха на сцената, за да изпеят свои песни и да поздравят Теодора за празника. Виолета дори й пожела да честват след време и 30-тия албум на синеоката красавица.

Румина, Джордан, Ерик и Албена забавляваха присъстващите още преди Теодора да се появи на сцената. По-късно в чест на изпълнителката пяха Тони Стораро, който представи новия си хит "2-3-4" и Джони, който поздрави своята "сестричка" с две песни - "На края на Земята" и "Фа мажор".

На изпроводяк Теодора покани гостите да похапнат парче от тортата с нейния лик. Тя разряза сладкото изкушение и изяви желание да изяде първото парче, за да си навакса за миналата година, когато всички са я изпреварили.

Водеща на шоуто беше Рая, която се изявява в ефира в музикалното предаване "5 от 5". С певицата на сцената танцуваха момичетата от балет "Фиоре".

В своя нов албум Теодора е много различна. В третия си проект тя залага на по-малко автори - композитори, текстописци и аранжори, но всички те са хора, които са създавали хитови парчета за нея.

В "Недовършена целувка" Теодора е работила с гръцкия композитор Фивос, явлението DJ Pantelis, румънския хитмейкър Кости, Даниел Ганев и Теодор Ташев. Текстовете са създадени от трима доказани автори - Росен Димитров, Дали Иванова и Теньо Гогов.

В албума са включени утвърдените хитове на певицата - "Смешна цена" и "Белег на врата". Двете са дело на гръцкия композитор Фивос. "Белег на врата" е третият съвместен проект на Теодора с DJ Pantelis, с когото създадоха "Опа" и "Пръста няма да си мръдна". Не по-малко провокативна е и песента "SEX", която има доста различно звучене от попфолка. В парчето се усещат модерни дискотечни и рейв елементи.

Песента "Недовършена целувка", която е дала заглавието на албума, е една впечатляваща балада. Текстът и мелодията са с носталгична окраска, но в албума е включен и по-бърз и подтикващ към танци ремикс на песента, дело на DJ Pantelis.

Теодора не се притеснява да прави типични кючеци. В този албум за почитателите на горещите ритми тя е включила парчето "Шумно ли го правя". Хитовото звучене на песента се допълва и от брилянтното соло на кларинет, изсвирено от Борил.

Интересно допълнение в албума е парчето "Краят на дните", в което текстът експлоатира доста нестандартна тема - за Библейския потоп. Текстът е на Теньо Гогов.

Далеч от тривиалните песни е и "Без теб". Парчето е като вик на жена, която изплаква цялата си болка и любов.

Богатото звучене и разнообразието на третия албум на Теодора се допълва от "Продължавам да те обичам", което е чисто шлагерно парче.

Бонус за феновете в албума е инструменталът на хита "Смешна цена".

В компилацията като цяло са включени 16 видеоклипа на певицата, реализирани до момента плюс 3 лайв изпълнения.