Тази сутрин ПГТМ “Христо Ботев” изпрати тържествено Випуск 2010. По традиция дванайсетокласниците предадоха знамето на училището на 11-ти клас. Програмата по повод изпращането на випуска бе богата. Тя включваше и атрактивни номинации за всеки 12-ти клас, както и за отделни ученици. Ръководството на училището поздрави своите възпитани и им пожела добро представяне на матурите и кандидат-студентските изпити и успешна професионална реализация. Дванайсетокласниците благодариха на своите учители и им поднесоха много цветя

По повод завършването на Випуск 2010 от печат излезе поредният брой на ученическия вестник “Училищна мрежа”, който популяризира успехите и постиженията на ПГТМ “Христо Ботев” в спорта, на олимпиади и в други надпревари. Изданието съдържа още интересни интервюта с учители и ученици.  

Тази година в ПГТМ “Христо Ботев” ще се дипломират 158 ученици по специалностите: “Бизнес администрация”, “Системно програмиране”, “Автотранспортна техника”, “Компютърна техника и технологии”, “Промишлена електроника” и “Газова техника”.
Балът на Техникума ще се проведе на 21 май, съобщиха от училището.