Мистерията около пребиваването на Morandi в България беше разкрита. Успешното румънско дуо е у нас, заради финала на конкурса "Мис Мерилин", който ще се проведе след няколко часа в София. Двамата изпълнители композиторът Мариус Мога и певецът Андрей Ропчеа (Ранди) ще се появят два пъти на сцената, за да изпълнят най-успешните си хитове.

Домакините на конкурса подготвят изненада, която ще остане в тайна. Предполага се обаче, че Morandi ще излязат на една сцена с Преслава, която е другият специален гост на конкурса.

Шушука се, че дуото ще пее в дует с фолк изпълнителката, за да представи отдавна планиран проект. Песента е в нетрадиционен нов ритъм, смесица от характерното за тях звучене и това на поп-фолка.

С това парче амбициозните румънци планират да се представят на MTV Music Awards догодина.

Водещи на тазгодишния конкурс "Мис Мерилин" ще бъдат Гала и Ники Кънчев. Почетен член на журито е Алисия. Предендентките ще се оценяват още от неподражаемата Бианка, топмодела Петя Велкова и актьорите Ани Пападопулу и Владо Карамазов.

За националната титла "Мис Мерилин" ще се борят 19 момичета. Това са финалистките и призьорките от регионалните конкурси "Мис Мерилин", които се проведоха в пет български града - Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград и Велико Търново.

Короната на днешната победителка ще бъде връчена от миналогодишната "Мис Мерилин" Гея Андонова.