Крадци обраха фолкпевицата Преслава в Слънчев бряг. Дръзкото посегателство на сумата от 90 лева се е разиграло преди две седмици, когато певицата имала участие на морето. Новината потвърдиха и от МВР, пише в. „Телеграф”.


 


От полицията в Бургас пък разкриха, че кражбата е станала от луксозния Мерцедес SLK на изпълнителката. Апашите разбили стъклото на колата и от нея отмъкнали 90 лева, които фолкаджийката оставила за всеки случай в жабката.

Преслава оставила скъпото возило на алеята между хотелите. „Мерцедесът не е бил на платен паркинг, а на свободна зона”, потвърдиха криминалисти.


Тя се обадила на телефон 112 и подала сигнал за кражба. Гласовитата певица дори не се представила с псевдонима, а с името си по лична карта – Петя Колева. По-късно тя дори дала няколко автографа на ченгетата.

„Образувано е досъдебно производство. Колата действително е разбита, липсват пари. Срещу неизвестен извършител е. Мерцедесът не е на името на Петя Колева, но тя е описала, че го ползва”, обясниха от прокуратурата в Бургас.