На 16 и 17 октомври в Белград се проведе за 9-ти път традиционният турнир "Galeb trophy". Сред конкуренция от близо 800 участници ботевградсите таекуондисти от клуб "Сунг Ри Атлантик" се завърнаха с 1 златен, 1 сребърен и 2 бронзови медала.

Златото при кадетите в категория со 37 кг. завоюва Мартин Атанасов. Марти постигна 4 убедителни победи и с шампионската си титла от Турция 2009 г. доказва, че ще бъде достоен наследник на по - големите шампиони от клуба. При децата в категория над 40 кг. Георги Стоянов остана с бронз не без "помощта" на сръбските съдии. Георги
и спечели 2 срещи и на полу-финала загуби от сръбски състезател.

Голямата драма за отбора беше по време на финала на медалиста от последното европейско първенство Влади Далакиев. На това състезание Влади участва в по-горната категория - до 63 кг. и последователно се справи със състезател от Гърция, след това в изключително атрактивен мач победи състезател от Иран, на полуфинала се справи с представителя на Хърватия, а на финала се изправи срещу звездата на домакините Никола Йованович. Срещата протече изключително драматично, в последните секунди съдиите подариха 4 точки на Никола и срещата завърши 10 - 11 в полза на сърбина.

 В категория до 68 кг. Цветолюб Илиев остана трети с две победи и отстъпвайки на полуфинала от най-титулувания състезател на турнира - световният и европейски шампион Филип Гръбич от Хърватска. Тихомир Василев загуби на старта от състезателя на Иран, станал в последствие шампион в категорията.

Участие от клуба взеха още Тихомир Ценев, Цанислав Димов и Станислав Стайков. Тази седмица пред сътезателите на клуба с треньор Пламен Трънски предстои участие на Bulgaria open в София, където се очакват да присъстват състезатели от 10 страни.