На  12-тото издание на турнира по олимпийско таекуондо Галеб в Белград, който е от най-високия А клас и е открито първенство на Сърбия, треньорът на ботевградския клуб Сунг Ри Атлантик Пламен Трънски заведе петима състезатели. Трима състезатели от тях спечелиха сребърни отличия - Мартин Атанасов и Цанислав Димов при младежите и Владимир Далаклиев при мъжете.


В първия ден на турнира - събота, 26 октомври в своята категория до 51 кг при младежите, в която имаше 14 състезатели, Мартин Атанасов стигна до финала. Той се наложи последователно над Мохамад Хасан Палангафкан от Иран с 2-0 точки, а след това на полуфинала отстрани Макс Кейтър от Великобритания с 6-5. В битката за титлата Мартин отстъпи с 1-3 точки пред италианеца Джовани Джорджи.


Също при младежите, в категория до 68 кг с 21 състезатели в нея, Цанислав Димов постигна три последователни успеха, преди да излезе в спора за златото. Първо той преодоля германеца Андреас Тауш със 7-6 точки, след това разгроми с 12-1 Марк Станич от Словения, а на полуфинала се справи с Лука Драшкович от Хърватия. На финала загуби от Енес Ачикел от Австрия с 3-6 и остана със среброто.


В неделя в мъжкия турнир трети сребърен медал за Сунг Ри Атлантик спечели Владимир Далаклиев в категория до 68 кг.  Той стигна до финала след 4 победи. Първата бе с 8-7 точки над Константинос Константинидис от Мюнхен, Германия. Във втората бе категоричен след 9-2 срещу италианеца Филипо Ронкители. В следващия двубой се наложи с 4-1 над Томас Георгиадис от Гърция, а на полуфинала отстрани след 8-7 представителя на домакините Иван Пурешевич.


В спора за златния медал Владимир Далаклиев оттстъпи с 2-6 точки на Джордан Гейл от Великобритания, който на полуфинала бе победил с 14-13 друг познат на Влади от предишни състезания - сънародника си Мартин Стампър.


При кадетите в категория до 57 кг Георги Стянов започна отлично, като разгроми по точки с 15-2 иранеца Мохадем Реза Биглери. Във втората си среща обаче отстъпи пред Виту Утайакинтах от Швеция.


Също при кадетите  до 33 кг Владимир Николов загуби първата си среща от представителя на Иран Камиаб Басидех с 4-8 точки. След това иранецът стана шампион в категорията.