• В петък и събота в зала "Арена-Самоков" в град Самоков се проведе областното първенство по волейбол на Софийска област за юноши-младша възраст.
В надпреварата взеха участие отбори от всички волейболни клубове в областта: "Самоков-2009"-Самоков, "Ботев"-Ихтиман, "Звездец"-Г.Малина, "Волейбол-Пирдоп"-Пирдоп и "Етрополе"-Етрополе.
Момчетата от Етрополе не срещнаха сериозна съпротива в първите два мача и победиха по категоричен начин с 3:0 гейма отборите на Пирдоп и Горна Малина.
Доста труден за етрополци се оказа мачът с домакините, но добрите изяви на разпределителя на отбора Деян Рачев помогнаха да го спечелят с 3:2. В последния мач вече си личеше и натрупаната умора от изиграните срещи. Въпреки тона момчетата се мобилизирана и спечелиха срещу Ботев с 3:1.
В спор за  второто място домакините загубиха доста драматично от Ихтиман с 3:2. Крайното класиране изглежда така: 1.Етрополе, 2.Ихтиман, 3.Самоков, 4.Горна Малина, 5.Пирдоп.
Първите три отбора продължават борбата в държавното първенство. Следващият  етап е междуобластно първенство на регион "Струма", което ще се проведе през месец февруари 2011 година.
• Юношите-старша възраст на ВК"Етрополе" загубиха гостуването си във Враца от местния тим на "Ботев"  с 3:0 гейма.
Етрополци играха под възможностите си в този мач. Липсваше всякакво желание за игра и логично загубиха срещата. За слабата игра обяснение може да търсим в натрупалата се умора при състезателите, които само за два дни изиграха шест мача срещу юношите-младша възраст в Самоков, при мъжете в Ябланица и сега във Враца.
В следващия мач отборът на Етрополе приема  Монтана на 28.11.2010 г. от 14.00 ч. в зала "Чавдар".
• В град Ябланица се игра поредната среща от първенството на "А" елитна волейболна група при мъжете.
За съжаление отборът на Етрополе загуби от домакините след доста оспорвана борба.
След всеки изминал мач момчетата от Етрополе започват да играят все по-добре и е крайно време вече да се поздравят с победа.
В другата среща от нашата група отборът на "Град" победи "Козлодуй" като гост с 3:0.
Следващата среща на етрополци ще бъде пред собствена публика и се надяваме  на първа победа.
Мачът бъде на 27.11.2010 г. в спортна зала "Чавдар" в град Етрополе от 16.00 ч.
Източник: vasilvolley.blog.bg