• МОМИЧЕТАТА ДО 15 г. РЕГИОНАЛНИ ПЪРВЕНЦИ НА РЕГИОН СТРУМА
На провелите се в град Перник регионални състезания по волейбол за момичета до 15 г. на регион Струма състезателките от Етрополе в състав Лора Йорданова, Марина Маринова, Камелия Дойнова, Илона Проданова, Ирена Кръстева, Рая Василева, Ивона Иванова, Сийка Стоилова, Мирена Николаева и Лора Цветанова, с треньор Ралица Ботева, спечелиха безапелационно първото място и с това се класираха за зоналното първенство на тази възраст.
В надпреварата участваха седем отбора, разделени в две групи
Група А                  Група Б
1.Етрополе             1.Пирин-Разлог
2.Миньор-Перник   2.Велбъжд-Кюстендил
3.Пирдоп               3.Ст.слава-Радомир
                            4.Самоков
Водачи на групите станаха отборите на Етрополе и Пирин-Разлог, който са миналогодишните финалисти на държавното  първенство.
В своята група етрополки не срещнаха сериозна съпротива от конкурентките си и спечелиха и трите мача с по 3:0. На полуфинала момичетата от Етрополе надделяха над отбора на Велбъжд също 3:0.
В спор за първото място отборът на Етрополе победи силния тим на Пирин също с 3:0.
Крайното класиране изглежда така:
1.Етрополе, 2.Пирин-Разлог, 3.Велбъжд, 4.Пирдоп, 5.Струмска слава, 6.Миньор, 7.Самоков. Отборите на Етрополе и Пирин се класират за зоналното първенство. Велбъжд и Пирдоп ще играят квалификационен турнир, а останалите отбори отпадат. Ръководството на ВК"Етрополе" ще кандидатства за домакинство на зоналния турнир, от който първите два тима се класират за държавните финали.
• ДЕВОЙКИТЕ-СТАРША ВЪЗРАСТ ОТИВАТ НА КВАЛИФИКАЦИОНЕН
ТУРНИР ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ФИНАЛИ СЛЕД ПОБЕДА НАД ПИРДОП
Вчера се изигра и последната среща от груповата фаза при девойките-старша-възраст. Момичетата от Етрополе бяха гости на волейболистките на Пирдоп и спечелиха убедително с 3:0 гейма, в отделните части 25:18, 25:13, 25:13.
Така, след приключване на надпреварата в групата, етрополските момичета се класираха за квалификационен турнир. Победителят от него добива право да играе на финалния турнир за излъчване на шампион при девойките-старша възраст. Ръководството на ВК"Етрополе" е подало заявка до БФВ за домакинство на този турнир и се надява, че Федерацията по волейбол ще гласува доверие на Етрополе за провеждането му.
• ЗАГУБА НА ЮНОШИТЕ-СТАРША ВЪЗРАСТ
Същевременно юношите-старша възраст загубиха последната си среща от групата като гости на Монтана.
Срещата премина доста оспорвано, но в края на геймовете по-голямата концентрация на домакините и с мощната подкрепа на публиката, успяха да докарат резултата в своя полза.