Танцьорката от балет "Магаданс" Мартина Огнянова е завъртяла главата на шоумена Слави Трифонов. Гологлавият е подарил на дамата на сърцето си пръстен от бутика "Chopard" на стойност 30 000 евро по време на турнето им в Америка, пише в."Уикенд". Мартина се похвалила пред колежките си, че той й е предложил брак. Носят се слухове, че тя вече е бременна от него.

Клюките са породени и от факта, че Мартина информирала колежките си от "Магаданс", че след Нова година ще спре да танцува. Като заместничка тя препоръчала момиче на име Ася, което навремето било част от балета.

Слави за пръв път беше уловен с настоящата си половинка преди няколко месеца в Монте Карло, където те отдъхваха като двойка. Двамата още не живеят заедно, но според клюките Трифонов се е погрижил за бъдещата си булка, като й осигурил луксозен апартамент. Освен това той не се скъпял за изгората си, а я водил по екскурзии, купувал й скъпи парцалки и бижута и я водел по екзотични ресторанти. Мартина лъжела, че подаръците са от майка й и скъпите часовници от 5000 евро са с парите от продадени семейни имоти.

Малко преди отношенията на шоумена и варненката да лъснат наяве, името й се свързваше с друг колега - Борис Солтарийски. Говори се, че докато Марти е излизала с него вече е деляла постелята на Слави. Трифонов не коментирал открито баджанашката засечка, но си го нарочил и чакал удобен момент да го прецака. Танцьорката пък изведнъж прекъснала вижданията си с Борис и се отдала изцяло на Дългия.