Слави Трифонов е прекратил интимния си контакт с дългогодишната си изгора Мартина, балетистка в „Магаданс", разкриха сензационно източници на „Всеки ден". Новината бе потвърдена от няколко източника в предаването.


Двамата бяха гаджета повече от 4 години, като по едно време даже се заговори за сватба, а Мартина се пренесе да живее при шоумен №1. През лятото Трифонов дори бе сюрпризирал избраницата си с годежен пръстен на специален обяд в луксозен италиански ресторант до Киноцентъра.
От около седмица обаче връзката им била приключила окончателно. Мартина си е стегнала багажа и се е върнала в старата си квартира под наем в столичния квартал „Лозенец". Тя признала пред приятелки, че е отвратена от Слави и няма бъдеше с него. „Той е ужасно деспотичен, задушава ме", проплакала Мартина.


Красавицата се жалвала, че Дългия бил категорично против идеята да имат общо дете, въпреки че се разбрали да работят по въпроса. Освен това имал параноя от папараци - да не би да ги засекат на публични места заедно. По тази причина можели да контактуват пълноценно единствено в дома си.
„Мартина е младо момиче и тези неща я побъркват. Всъщност нещата между тях отдавна вървяха някак по инерция, нямаше тръпка. Тя настояваше за брак и дете, но той не искаше да се обвързва с нея", коментират близки до Слави.