Суперзвездата и спасението на Левски Гара Дембеле е бил арестуван за шофиране след употреба на алкохол, научи Топспорт. Инцидентът е станал около 3,30 часа тази сутрин в любимия на футболистите Студентски град.

"Да вярно е, че Гара Дембеле е задържан. Около 3,30 часа той е бил засечен от автопатрул пред една от дискотеките в студентски град да кара автомобил след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел 1,6 промила в кръвта на нападателя", казаха от МВР за Топспорт.

Това не е първият случай, при който играч на Левски е задържан за шофиране след употреба на алкохол.

Пускането на свобода на Дембеле се превърна в истински екшън. Французинът излезе от районното заедно с пресаташето на клуба Александър Касабов. Дембеле бе закрил лицето си с шапка и качулка и се опита на спринт да стигне до служебния автомобил.

Чакащите журналисти започнаха да го преследват и успяха да го настигнат. Ядосаният футболист обаче взе микрофона на репортер от Нова ТВ и го хвърли на земята.

Припомняме ви, че още при трансфера на футболиста от Локо(Пд) посока Левски, усилено се шушукаше, че Гарата имал проблеми с алкохола и как цял Пловдив знае за това.

Миналата година бившият вече бранител Юсеф Рабех катастрофира отново в Студентски град, като дрегерът тогава отчита съдържание на алкохол в кръвта на играча в пъти над допустимите норми.

Няколко месеца по-късно Рабех отново бе арестуван, този път без да катастрофира, но този път се намесиха "бакшиши" с бухалки и винкели...