Новият четиризвезден бизнес хотел "Метрополитън" утре официално ще отвори врати за своите гости.

Инвестицията в изграждането на хотела възлиза на 16 млн. лв., като инвеститор на проекта е "Вълканов и Миланов" ООД - компания, специализирана в жилищното строителство. Управител на комплекса ще бъде Емануел Рослер, който има дългогодишен стаж в сферата на хотелиерския мениджмънт.

"Метрополитън" е стилен градски хотел с нестадандарен дизайн, дело на архитекта Калин Иванов. За елегантния и изчистен вътрешен интериор се е погрижила архитектката Мария Беремска.

Всички 201 стаи и апартаменти предлагат удобствата на първокласен бизнес хотел в съчетание с най-доброто в местната традиция. Цената на нощувката е от 120 до 170 евро, като в нея се включват закуска, ползване на екстри в хотела, както и безплатен транспорт до ключови бизнес направления - летище, център, Бизнес Парк.

"Метрополитън" разполага с 8 конферентни зали на обща площ от 670 кв. м., с възможност за едновременно настаняване на 450 гости. На разположение са   хотелски бар, център за красота, спортен център със сауна, джакузи, парна баня, масаж и различни видове терапии.

Главният готвач Андрей Стоилов притежава умението да очарова очите и небцето, като преоткрива гения на всеки сезон, съчетавайки проверените с времето закони с изненадваща изобретателност. Той залага на натуралната храна и хубавите и здрави продукти в своите кулинарни произведения.

Намиращ се на "Цариградско шосе" 64, хотелът е със стратегическо местоположение, което е улеснение за неговите посетители.

Както казва Емануел Рослер - главен мениджър на "Метрополитън" - "Искаме да вдъхновим своите гости с начина по който се грижим за тях".