След като наскоро Алисия реши да проговори и да разкрие цялата истина за раздялата си с Валери Божинов, то футболистът не остана по-назад и също започна да се обяснява по медиите. Буквално преди броени минути Валери и новата му любима - Николета дадоха първото си съвместно интервю като двойка и се опитаха да разкажат истината за техните любовни отношения.

Валери Божинов смята, че около връзката с  изгората му Николета Лозанова се вдигнало прекалено много шум. ,,В България всичко е жълтини", каза футболистът пред Мартин Карбовски в предаването ,,Директно Карбовски".

Устатият журналист се свърза с Валери и Николета в дома им в Парма, Италия чрез сателитна връзка. Двойката се опита да разясни подробности около връзката си. Оказа се, че Валери бил този, който свалил плеймейтката. ,,Аз дори не му отговарях на обажданията и sms-ите. Той беше много настоятелен", каза Николета.

Друго нещо, което стана ясно е, че двамата се познават от декември миналата година, но до август само са флиртували с sms-и и телефонни обаждания. Николета призна, че едва след август месец започнала да топли леглото му.

От своя страна футболистът сподели, че намира новата си половинка за много интелигентна и умна за възрастта й. В края на разговора Валери направи обръщение към сина си, като каза, че винаги ще бъде до него и ще му осигури всичко необходимо. ,,Ще имаш баща, с когото ще се гордееш", каза Божинов.