Баскетболният Левски привлече американския център с български паспорт Прийс Лодърдейл. Новината потвърди наставникът на „сините” Тити Папазов специално за Гонг. Договорът на Лодърдейл с Левски е до края на сезона, като има опция за още една година.

„Ако е жив и здрав, надявам се, че Прийст Лодърдейл ще играе за Левски. Да. Всички подробности са факт. Подписа договор до края на сезона, с опция за още една година”, коментира Тити Папазов.

„С неговото привличане свършихме много полезна работа за клуба. Знам, че той е много атрактивен играч и феновете очакват много от него. Но най-големият плюс от неговото присъствие в Левски е, че много от децата ще бъдат запалени допълнително”, добави наставникът на „сините”.

„ЛукОйл са преговаряли с него. Той избра нас. Вероятно вече от ЛукОйл търсят друг играч вече, за заместник на Камбала. Може би по-добър и от него. Имаме безкрайно добри отношения между нашите два клуба, чухме се с Везенков веднага, след като договорът на Лодърдейл стана факт. Нещата ще се решават на терена”, сподели още Тити Папазов.